Ga door naar hoofdcontent
AgendaAlgemene Vergadering NCR & Inspiratiesessie

Algemene Vergadering NCR & Inspiratiesessie

Categorie
Datum23 april 2024
Tijd14:00 - 19:00 uur
LocatieNVM, Orteliuslaan 951, 3528BE, Utrecht
DeelnemersMin/max: [1]/[80]
PlaatsenVrij/bezet: [39]/[41]
PrijzenLeden/Niet-leden: [€-]/[€-]
Dit evenement is al geweest.
Afbeelding Algemene Vergadering NCR & Inspiratiesessie

NCR nodigt u graag uit voor de Algemene Vergadering en een inspiratiesessie op dinsdag 23 april bij de NVM in Utrecht. Deze ledenbijeenkomst bestaat uit een formeel gedeelte, een sessie over transities en gelegenheid om te netwerken. De bijeenkomst sluiten we af met een buffet.

Programma

We starten de middag met de Algemene Vergadering, waarin de volgende onderwerpen aan bod komen: goedkeuring jaarrekening 2023, dechargeverlening bestuur, afscheid bestuurslid Bianca Tetteroo (Voorzitter Raad van Bestuur Achmea) en voordracht nieuw bestuurslid Ingrid van Zandvoort (Directeur Vereniging Achmea). Ook komen nieuwe NCR-leden aan het woord. Zij stellen zich kort voor en vertellen waarom hun coöperatie is opgericht.

Daarnaast is er aandacht voor NCR 90 jaar! Geen ‘officieel’ jubileum maar wij vinden het toch bijzonder genoeg om hier aandacht aan te besteden.

Inspiratiesessie

Het programma vervolgen we met een inspiratiesessie over transities. Twee coöperaties, koplopers in de eigen sector, vertellen over de transities waarin zij zich bevinden. Daarna gaan we met elkaar in gesprek en behandelen we diverse thema’s die transities raken. Er is alle ruimte om vragen te stellen. Het doel is om te verbinden en om van elkaar te leren.

De sprekers zijn:

Spreker: Femke Brenninkmeijer (CEO NPRC) deelt haar ervaringen op het gebied van de transitie naar verduurzaming. In 2023 heeft NPRC 3 miljoen geïnvesteerd in de verduurzaming van haar vloot met als doel de CO2- en stikstofuitstoot in 2025 met 20% te verlagen ten opzichte van 2022. Wat hebben leden aan deze verduurzaming en hoe worden zij betrokken bij dit proces?

Spreker: Bert Iedema (commissaris NVM Holding en voorzitter RVC) vertelt over de transities waarmee de coöperatie te maken heeft, zoals de digitale transitie. Makelaars verzamelen data die worden opgeslagen in een vastgoeddatabase. Wie is eigenaar van die data, wat zijn de voorwaarden om deze data te verzamelen, hoe en wie verrijkt deze data en wat hebben leden aan deze data?

4.00 – 14.30 uurOntvangst met koffie en thee
14.30 – 15.30 uurAlgemene Vergadering NCR
15.30 – 15.45 uurVoorstellen nieuwe NCR-leden
15.45 – 16.15 uurPauze
16.15 – 17.30 uurInspiratiesessie transities
17.30 – 19.30 uurBuffet

Locatie

NVM
Orteliuslaan 951
3528 BE Utrecht

Aanmelden

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor deze inspirerende bijeenkomst.