Ga door naar hoofdcontent
InformatieOndersteuning startende coöperaties

Ondersteuning startende coöperaties

Het is belangrijk om direct vanaf de start van een coöperatie de juiste inrichtingskeuzes te maken. Dit voorkomt problemen op een later moment. NCR helpt startende coöperaties met deze keuzes door zoveel mogelijk relevante onderwerpen al vooraf te bespreken, zodat een vliegende start gemaakt kan worden met de oprichting van de coöperatie. De resultaten worden in de statuten en reglementen verwoord en kunnen zodoende bij de notariële oprichting gebruikt worden. Informatie over coöperaties op onze website kan u ook verder helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Maandelijks spreekuur voor startende coöperaties

De opstart is een cruciale fase voor de coöperatie. Veel nieuwe initiatieven hebben hulp nodig om de juiste keuzes te kunnen maken. NCR biedt deze hulp graag aan en heeft hiervoor ervaren adviseurs in huis. U kunt met uw vragen terecht op het maandelijkse spreekuur voor startende coöperaties. Past de coöperatie bij mijn idee, hoe moet ik de coöperatie inrichten of hoe start ik een coöperatie? Zo maar wat vragen die regelmatig aan bod komen tijdens het spreekuur.

Op iedere derde dinsdag van de maand bent u van harte welkom om uw ideeën en vragen rondom uw coöperatie te bespreken. De inloopmomenten zijn kosteloos en u hoeft nog geen lid te zijn van NCR. U kunt zich aanmelden door een spreekuur te selecteren in onze agenda. Klik hier om de beschikbaarheid van de spreekuren te bekijken en u aan te melden.

Graag horen we voorafgaand aan het spreekuur meer over uw initiatief en de vragen waar u tegenaan loopt. Dan kunnen onze adviseurs zich hierop voorbereiden.