Ga door naar hoofdcontent
InformatieVergaderen bij NCR in ‘t Praathuys

Vergaderen bij NCR in ‘t Praathuys

NCR is gevestigd in een monumentaal pand in Houten. Het historische koetshuis is gebouwd tussen 1906 en 1930 en hoorde oorspronkelijk bij het naastgelegen herenhuis De Grund. Deze prachtige locatie biedt mogelijkheden voor kleinschalige ledenbijeenkomsten in ‘t Praathuys. Hiermee is NCR het ‘Huis van de coöperatie‘ voor zijn leden.

Wilt u vergaderen in ’t Praathuys?

Het kantoor van NCR beschikt over een aparte vergaderruimte achter het pand: ‘t Praathuys. U kunt hier bijeenkomsten organiseren voor een groep van maximaal 18 personen.

NCR-leden zijn van harte welkom om kosteloos van deze locatie gebruik te maken.

Van alle gemakken voorzien

De vergaderruimte is voorzien van een beeldscherm voor presentaties en de mogelijkheid om online te vergaderen, flip-over en whiteboards.

Tijdens uw bijeenkomst wordt u voorzien van koffie en thee. Wilt u ook lunchen? Dat kan! Een externe cateraar levert dit graag op maat. In overleg met u organiseren we dit. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Bij gebruik van deze creatieve vergaderruimte vervult NCR geen receptiefunctie. ‘t Praathuys is een aparte bezoekersruimte aan de achterkant van ons kantoor met een eigen ingang. Bezoekers kunnen rechtstreeks doorlopen.

Parkeren is mogelijk op het terrein van NCR en aan de overkant van de straat.

Locatie

NCR, ‘t Praathuys
De Poort 40
3991 DV Houten

Reserveren?

U kunt ‘t Praathuys hier reserveren.

Bereikbaarheid

U kunt uw route plannen door op onderstaande knop te klikken.