Ga door naar hoofdcontent
LedenHarvest House

Harvest House

Coöperatie Harvest House U.A. is een internationale coöperatie van bevlogen en betrokken telers.
Met 72 leden en een productieareaal van meer dan 1100 hectare is zij de grootste producentenorganisatie op het gebied van vruchtgroenten in Nederland. Met teeltgebieden in het Westland, het Oostland, de Wieringermeer en Zeeland bevinden onze telers zich over heel Nederland. En ook daarbuiten vind je ons; in Frankrijk, Portugal, Tunesië, Marokko en Egypte.

Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Daarom telen wij hoogwaardige vruchtgroenten op een innovatieve en duurzame manier. Samen met onze ketenpartners brengen we deze via de meest efficiënte route, voor de beste prijs, in de aantrekkelijkste product vorm, van de kas naar de consument.

We zijn echte doeners. Doen het goed, doen het gewoon, doen het op onze eigen manier en doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. We kennen de keten, kennen onze markt en begrijpen de behoeften van de consument. We zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en kennis. Vakmensen met kennis over de natuur, voeding, technologie, data en processen. Met elkaar bouwen we aan een voedselketen die relevant is in de wereld en maken we alle betrokken partijen succesvol.

Coöperatieve Telersvereniging Harvest House U.A.

BestuursmodelZandlopermodel
SectorAgrarisch
Soort ledenAgrarische ondernemers
Aantal leden72
Aantal medewerkers208 FTE
LedenraadNee
JongerenorgaanNee
Oprichtingsdatum09-04-2013
Laatst bijgewerkt op 11 december 2023

Afbeelding Harvest House