Ga door naar hoofdcontent
LedenZorgondernemers Twente

Zorgondernemers Twente

Zorgondernemers Twente verbindt zorgzoekers, zorgverwijzers & zorgaanbieders

Coöperatie Zorgondernemers Twente is een uniek regionaal samenwerkingsverband waarbinnen professioneel geschoolde en ervaren leden zelfstandig of samen professionele, resultaatgerichte en flexibele begeleiding of ondersteuning voor cliënten (PGB) of namens zorgverstrekkers (WMO, Jeugdwet) aanbieden ter verbetering van zelfredzaamheid op alle levensgebieden.

Het voordeel van het werken met zelfstandige ondernemers is dat er effectiever gewerkt wordt dan vaak het geval is bij (grote) organisaties. Er zijn korte lijnen, geen overbodige overheadkosten, geen wachtlijsten, geen tijdverspilling aan randzaken, etc. Bij elke zorgvraag kan de meest geschikte zorgverlener gezocht worden, waarna direct gestart kan worden met de begeleiding. Een zorgvrager heeft dus alleen te maken met zijn/haar vaste zorgverlener(s).

Waar nodig werken de zorgverleners intensief samen om adequaat in te kunnen spelen om de cliënt de juiste begeleiding te leveren. Wij profiteren van elkaars kennis en ervaring en stemmen de hulpvraag op elkaar af. Uiteraard altijd in het belang van de cliënt en de opdrachtgever.

Zorgondernemers Twente stelt zich breed op ten aanzien van opdrachtgevers. Overal zijn mensen te vinden die op de één of andere manier aangewezen zijn op begeleiding of ondersteuning. Zorgondernemers Twente is hierbij de aangewezen partij. Onze professionals zijn goed opgeleid en beschikken over ruime en relevante werkervaring. Alle professionals hebben hart voor mensen en voor organisaties. Wij zullen er altijd naar streven om alle belanghebbenden zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Coöperatie Zorgondernemers Twente U.A.

BestuursmodelRvC+ model
SectorZorg
Soort ledenZorgverleners (zelfstandig ondernemers)
Aantal leden24
Aantal medewerkers1 FTE
LedenraadNee, in oprichting
JongerenorgaanNee
Laatst bijgewerkt op 4 januari 2024
Oprichtingsdatum: 19-6-2014

Bedrijfsgegevens

Stationsstraat 11
7607 GX Almelo
Nederland
Afbeelding Zorgondernemers Twente