Ga door naar hoofdcontent
NieuwsCoöperatie PotatoNext versterkt directieteam

Coöperatie PotatoNext versterkt directieteam

Donderdag 27 juni 2024Afbeelding Coöperatie PotatoNext versterkt directieteam

Op voordracht van de Raad van Commissarissen heeft het Bestuur van Coöperatie PotatoNext met ingang van 26 juni 2024 Harry van der Linden benoemd als algemeen directeur om het huidige directieteam tijdelijk te versterken met een ervaren verbindende extern bestuurder.

Coöperatie PotatoNext is 1 oktober 2023 ontstaan uit de fusie van de activiteiten in consumptieaardappelproducten vanuit Nedato te Oud-Beijerland en Agrico te Emmeloord en de onderneming Leo de Kock & Zn B.V. te Purmerend. De fusie vergt veel inspanningen van de nieuwe organisatie en in samenspraak met de Ondernemingsraad is gekozen om het directieteam tijdelijk uit te breiden.

Harry van der Linden (56), met een achtergrond in (financiële) directiefuncties onder andere in de land- en tuinbouw sector, heeft jarenlange ervaring in het aansturen van noodzakelijke transitie van ondernemingen en fusiebedrijven met daarbij oog voor mensen, processen en systemen achter de cijfers.

Bestuur en commissarissen van Coöperatie PotatoNext kijken met vertrouwen naar de toekomst en wensen alle betrokkenen succes bij het tot stand brengen van een gezonde organisatie waarbij samenwerking tussen alle stakeholders voorop staat.