Ga door naar hoofdcontent
NieuwsDe huisartsenconnectie is nieuwe naam van ZHCo-PeriScaldes

De huisartsenconnectie is nieuwe naam van ZHCo-PeriScaldes

Woensdag 31 januari 2024Afbeelding De huisartsenconnectie is nieuwe naam van ZHCo-PeriScaldes

Deze nieuwe naam markeert een belangrijke mijlpaal in de toegankelijkheid van de huisartsenzorg in Zeeland. De huisartsenconnectie ondersteunt, versterkt en verbetert de huisartsenpraktijken, de eerstelijnszorg en huisartsenspoedposten op Walcheren, Schouwen-Duiveland en de Bevelanden.

Onze nieuwe naam symboliseert het belang van actieve verbindingen tussen alle betrokken partijen in de gezondheidszorg. Wij vinden dat een nauwe samenwerking tussen zorgverleners, patiënten, collega’s en partners essentieel is om de kwaliteit van huisartsenzorg en de daaraan verbonden eerstelijnszorg in Zeeland te waarborgen. De huisartsenconnectie staat klaar om deze verbondenheid te versterken, zowel nu als in de toekomst.

Samen voor de beste eerstelijnszorg in Zeeland

De nieuwe naam is een belangrijke stap na een intensieve periode van fusie, herstructurering en gezamenlijke inspanningen om een stevige basis te leggen voor een toekomstbestendige organisatie in Zeeland. De huisartsenconnectie benadrukt het leggen van verbinding met alle betrokken partijen, waarbij we streven naar een hoge kwaliteit huisartsenzorg in de regio; zowel persoonlijk als digitaal.

“Onze nieuwe naam en stijl weerspiegelen onze ambitie voor een geïntegreerde benadering van de toegankelijkheid en toekomstbestendigheid van de huisartsenzorg in Zeeland. Samen met onze leden, collega’s en partners in het netwerk, zorgen wij voor een gezondere gemeenschap,” aldus Finus Kuijs, constituerend directeur bij De huisartsenconnectie.