Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGrowers United versterkt directie met Willem van Antwerpen als Operationeel Directeur

Growers United versterkt directie met Willem van Antwerpen als Operationeel Directeur

Donderdag 11 juli 2024Afbeelding Growers United versterkt directie met Willem van Antwerpen als Operationeel Directeur

Om onze ambities gericht op groei, operational excellence en innovatie verder te verwezenlijken, is besloten om de huidige directie te versterken. We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat we uit onze eigen organisatie Willem van Antwerpen bereid hebben gevonden deze taak op zich te nemen. Willem heeft veel ervaring met de realisatie van projecten in het operationele domein en is momenteel verantwoordelijk voor onze afdeling supply chain. Hij wordt binnen de directie, nu bestaande uit Kees de Kat en Stefan van Vliet, verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten, processen en systemen in onze keten van teler tot klant.

Binnen de totale keten spelen de centrale pakstations in Maasdijk, De Lier en Zwaagdijk een cruciale rol. Onder leiding van Roland Kling (Directeur Operations Pakstations) gaan we de volgende fase van automatisering en robotisering in, om onze groei in volume te
kunnen faciliteren en de ketenkosten verder te reduceren.

Als bestuur en directie zien we dat de ingezette koers, die we samen met onze leden hebben vastgesteld, de juiste is. Een koers gericht op het dagelijks produceren van duurzame en gezonde producten met een zo optimaal mogelijk rendement voor onze telers.