Ga door naar hoofdcontent
NieuwsHenk Elemans ontvangt onderscheiding van Beko

Henk Elemans ontvangt onderscheiding van Beko

Maandag 8 januari 2024

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Beko Groothandel op donderdag 4 januari jl. heeft scheidend financieel directeur Henk Elemans uit handen van voorzitter Aike Hilvers een Gouden Beko Speld ontvangen voor zijn bijzondere verdiensten voor de totale Beko-organisatie.

Aike Hilvers: “Henk heeft geweldig werk verricht voor de totale Beko-organisatie. Wij bedanken Henk voor zijn jarenlange inzet waarin hij in diverse functies het werk deed met grote vreugde en vol overgave. Dankjewel!”.

Henk Elemans ontving deze onderscheiding omdat hij zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de totale Beko-organisatie en bijna 30 jaar diverse functies heeft vervuld als controller, in diverse werkgroepen en als directeur van Beko Techniek en financieel directeur bij Beko Groothandel. In december vorig jaar heeft Henk zijn functies neergelegd in verband met zijn welverdiende pensioen.

Het Beko-bestuur kent Gouden Spelden toe aan personen die gedurende een lange periode hebben bijgedragen aan verbetering van het landelijke belang van de Beko-organisatie. Spelden worden uitgereikt bij vertrek van een persoon of bij bijzondere jubilea.