Ga door naar hoofdcontent
NieuwsJacques Buith nieuwe voorzitter raad van bestuur Flynth

Jacques Buith nieuwe voorzitter raad van bestuur Flynth

Donderdag 6 juni 2024Afbeelding Jacques Buith nieuwe voorzitter raad van bestuur Flynth

Flynth is verheugd te kunnen melden dat Jacques Buith per 1 september start als nieuwe voorzitter van de raad van bestuur bij Flynth. Hij volgt daarmee Bas Hidding op, die na een bestuursperiode van 8 jaar afscheid neemt van Flynth.

Jacques Buith heeft een succesvolle carrière doorlopen bij Deloitte, en heeft daar 33 jaar zowel binnen de audit- als adviespraktijk gewerkt in leidinggevende functies. In de afgelopen jaren gaf hij leiding aan het VN-accountteam dat alle VN-organisaties bedient. Daarnaast was hij vanaf 2021 Sustainability/ESG partner.

Kees van Dijkhuizen, voorzitter raad van commissarissen Flynth: “We zijn van oordeel in Jacques Buith een uitstekende kandidaat te hebben gevonden, die goed past binnen het profiel en bij de taken die van de nieuwe voorzitter raad van bestuur verwacht worden. In zijn vorige functies heeft hij verscheidene leidinggevende rollen vervuld en hiermee bewezen resultaten behaald.”

Jacques Buith: “Ik kijk er enorm naar uit om te starten in mijn nieuwe functie bij Flynth en alle medewerkers te ontmoeten. Het landelijke netwerk van specialisten, de focus op het mkb en de klanten uit verschillende sectoren spreken mij enorm aan. Want het mkb in Nederland kan impact maken als het gaat om wereldwijde uitdagingen rondom duurzaamheid en brede welvaart.”