Ga door naar hoofdcontent
NieuwsSuccesvolle overname: DELA rondt aandelenovername Aerdehof af

Succesvolle overname: DELA rondt aandelenovername Aerdehof af

Donderdag 4 juli 2024Afbeelding Succesvolle overname: DELA rondt aandelenovername Aerdehof af

Coöperatie DELA (DELA) kondigt met trots aan dat het alle aandelen heeft verworven van afscheidslocatie Aerdehof, inclusief Uitvaartverzorging Van der Laan, uit Venlo (hierna: Aerdehof). Aerdehof is door de klantgerichtheid en de lokale aanwezigheid een waardevolle uitbreiding voor DELA.

DELA werkt al zeer lang nauw samen met deze Venlose uitvaartonderneming. Aerdehof is de afgelopen jaren gegroeid, waardoor dit voor de huidige eigenaren het natuurlijke moment is om naar de toekomst te kijken. De aandelenovername is voor DELA een logische stap, gezien de huidige spreiding van onze locaties over Nederland. In de regio waar Aerdehof gevestigd is, had DELA tot nu toe nog geen eigen faciliteiten, ondanks het feit dat we daar al veel verzekerden hebben en veel uitvaarten verzorgen.

De huidige bedrijfsvoering wordt voortgezet. Ook de directie, de dagelijkse leiding en de medewerkers van Aerdehof blijven onveranderd. Dit zorgt voor continuïteit en behoud van de opgebouwde expertise. We verwachten dat de volledige integratie van Aerdehof in DELA eind 2026 voltooid zal zijn. Lobke en Bas Notermans, directeuren en eigenaren van Aerdehof: ‘Na jaren van hard werken en groei zijn wij trots om Aerdehof over te dragen aan DELA. Met hun uitstekende reputatie en uitgebreide kennis en kunde, zijn wij ervan overtuigd dat dit de juiste stap is voor onze verdere ontwikkeling. We blijven graag betrokken in deze nieuwe fase en kijk ernaar uit om samen te werken aan de verdere groei van de organisatie.’

DELA is enthousiast om de samenwerking met de werknemers en klanten van Aerdehof voort te zetten en samen te bouwen aan een sterke toekomst.

‘We verwelkomen Aerdehof met veel plezier binnen onze coöperatie. De uitstekende reputatie, prachtige locatie en eigentijdse faciliteiten van Aerdehof maakt dit een strategische aanvulling op ons bestaande netwerk. Samen met Bas en Lobke Notermans en hun team van medewerkers die een waardevolle bron van kennis en ervaring blijven, gaan we aan de slag. Zo kunnen we zowel DELA-leden als mensen die niet bij DELA verzekerd zijn, nog beter van dienst zijn. Wij maken ieder afscheid zo persoonlijk en bijzonder mogelijk, aldus Jack van der Putten, directeur DELA Uitvaartdiensten.’