Ga door naar hoofdcontent
NieuwsSusanne Zuidhof vertrekt als directeur bij Geboortehart

Susanne Zuidhof vertrekt als directeur bij Geboortehart

Donderdag 6 juni 2024Afbeelding Susanne Zuidhof vertrekt als directeur bij Geboortehart

Per half augustus legt Susanne Zuidhof haar functie als bestuurder van Geboortehart neer. Sinds de oprichting van Geboortehart was zij nauw betrokken bij de coöperatie.

“Geboortehart heeft de afgelopen jaren veel bereikt. De samenwerking tussen de verschillende disciplines binnen Geboortehart is uitzonderlijk goed en de kwaliteit van zorg bevindt zich op een zeer hoog niveau. We hebben een hoge tevredenheid bij onze cliënten weten te bereiken. Daarnaast hebben we een reguliere beleidsregel voor integrale bekostiging gerealiseerd en een intern verdeelmodel in de grondverf staan. Geboortehart is hiermee een voorbeeld in het land geworden.”

Susanne start in augustus als bestuurder bij Geriant, een organisatie die op vernieuwende wijze vorm en inhoud geeft aan de hulpverlening bij dementie. De hulp van Geriant richt zich zowel op thuiswonende mensen met dementie als op hun familieleden of andere naasten, van diagnose tot eventuele opname in een verpleeghuis. In de komende maanden wordt door de Ledenraad gekeken naar haar opvolging.