Ga door naar hoofdcontent
NieuwsVertrek Perry Dekkers als Commercieel Directeur Growers United

Vertrek Perry Dekkers als Commercieel Directeur Growers United

Maandag 25 maart 2024

Na ruim vijf jaar Commercieel Directeur te zijn geweest van Growers United heeft Perry Dekkers besloten de organisatie te verlaten per 1 april 2024. Zijn verantwoordelijkheden worden vanaf die datum overgenomen door Kees de Kat, Algemeen Directeur van Growers United.

Perry Dekkers: ‘Na ruim vijf jaar een grote bijdrage te hebben geleverd aan de groei van de organisatie is het voor mij nu een goed moment voor een volgende stap in mijn carrière. Ik neem de tijd om te bepalen wat ik hierna ga doen. Graag wil ik mijn collega’s en in het bijzonder ook onze telers, klanten en partners bedanken voor de mooie samenwerking en hen heel veel succes wensen!’.

Mede onder de leiding van Perry heeft de nieuwe organisatie Growers United het daglicht mogen zien en heeft de organisatie een grote ontwikkeling doorgemaakt; de coöperatie is meer integraal gaan opereren, is intensiever met haar ketenpartners en internationale retail klanten gaan samenwerken en is veel internationaler actief geworden. We bedanken Perry voor zijn bijdrage hieraan, respecteren zijn beslissing en wensen hem veel succes voor de toekomst.

Wijziging Directiestructuur

Parallel met de aankondiging van het vertrek van Perry Dekkers heeft het Bestuur van Growers United het beleid gericht op de toekomst van de coöperatie geëvalueerd. Het bestuur heeft daaruit geconcludeerd en besloten dat Growers United vanwege haar omvang, en met het oog op een effectieve aansturing, terug zal gaan naar een tweehoofdige directie bestaande uit Kees de Kat (Algemeen Directeur) en Stefan van Vliet (Financieel Directeur). Zij zullen samen met het senior managementteam de aansturing van de coöperatie ter hand nemen en uitvoering geven aan de door het bestuur uitgezette koers naar de toekomst.