Ga door naar hoofdcontent
OpleidingenPeergroup Coöperatieve leiders 2024
NCR

Peergroup Coöperatieve leiders 2024

LocatieKasteel Groeneveld, Groeneveld 2, 3744 ML, Baarn
Datum27 maart 2024 - 27 november 2024
Tijd10:00 - 16:00 uur
DeelnemersMin/max: [-]/[-]
PlaatsenVrij/bezet: [-12]/[12]
PrijzenLeden € 2.795
Afbeelding Peergroup Coöperatieve leiders 2024
DOEL

Peergroups zijn intervisiebijeenkomsten waarbij u samen met andere topbestuurders en -functionarissen coöperatieve thema’s bespreekt en onder leiding van een externe expert verder verdiept. In de Peergroup Coöperatieve leiders gaat u in vier bijeenkomsten in een vertrouwelijke en veilige setting in gesprek met mensen met vergelijkbare verantwoordelijkheden over thema’s die u als coöperatieve leider bezighouden. De opzet staat garant voor een uitbreiding van uw netwerk met ‘Peers’ in andere coöperaties.

INFORMATIE

Hebben anderen dezelfde bestuurlijke vraagstukken als ik? Hoe deel ik coöperatief gedachtegoed met leden en in de organisatie? Hoe geef ik vorm aan coöperatief leiderschap? Hoe ga ik om met ethische vraagstukken? Vragen die bij veel bestuurders, commissarissen, directeuren en senior managers van coöperaties leven. Vragen die geen eendimensionele oplossingen kennen. Vragen die het verdienen om ‘beschouwd’ te worden en van verschillende kanten te worden aangevlogen. In alle rust, maar ook met de tempo-eisen van vandaag: niet stilstaan, maar doorpakken.

Dat doen we in vier bijeenkomsten, onder leiding van Marijke Flamman, senior-coöperatieadviseur bij NCR. Vaste onderdelen zijn een gastcollege van een top expert op het dagthema en het in intervisievorm uitdiepen van een bijbehorend vraagstuk van één van de deelnemers.

ONDERWERPEN
  • Coöperatieve Governance | prof. Rienk Goodijk
  • Organisatiedynamiek | prof. Gerda van Dijk
  • Duurzaam ondernemen | prof. André Nijhof
  • Coöperatief leiderschap | prof. Freek Peters
DOELGROEP

Deze Peergroup is bedoeld voor coöperatieve leiders: ervaren topbestuurders en -functionarissen in coöperaties. Dit zowel in een executieve als non-executieve rol, en zowel aan de kant van de coöperatieve vereniging als die van het coöperatieve bedrijf.

DATA EN TIJDEN

Dag 1 – woensdag 27 maart 2024
Dag 2 – woensdag 15 mei 2024
Dag 3 – woensdag 2 oktober 2024
Dag 4 – woensdag 27 november 2024

Alle dagen vinden plaats va 10.00 uur tot 15.30 uur. Lunch is inbegrepen. Locatie voor deze training is Kasteel Groeneveld in Baarn.

PROGRAMMABLAD

Meer informatie nodig? Neem contact op met Bart van Leerdam, coördinator NCR Coöperatie Academie.

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

[NCR] Aanmelden cursus


  • Facturatie